Käytä rapeisiin vohveleihin vettä ja olutta sekä pehmeisiin vohveleihin maitoa ja kermaa. Tällaiset vohvelit tulee syödä heti muotista irrottamisen jälkeen.
Tarttumiselle voi olla monia syitä: • Rasvan puute taikinassa, • Liikaa sokeria taikinassa. Kaikissa tapauksissa on suositeltavaa sulattaa pieni määrä rasvaa paistolevyille ennen taikinan kaatamista.
Paistolevyt ja laitteen rungon voi puhdistaa pesusienellä ja tavallisella astianpesuaineella. • Älä käytä karhunkieltä tai hankausjauhetta. • Älä koskaan upota laitetta tai virtajohtoa veteen.
Noudata käyttöohjeen neuvoja laitteen käynnistämisestä, ja tarkista sitten pistorasiasi toiminta liittämällä siihen toinen laite. Jos se ei edelleenkään toimi, älä yritä purkaa tai korjata laitetta itse, vaan vie se valtuutettuun korjaamoon.