Sovellus ei ole enää yhteensopiva Android-version 4.4.4 tai sitä vanhempien kanssa, koska tietoturva on parantunut.
Suosittelemme mahdollisuuksien mukaan päivittämään laitteesi uudempaan Android-versioon tai käyttämään toista yhteensopivaa laitetta.
Päivitysten avulla voit nauttia paitsi rikkaammasta kokemuksesta uusilla ominaisuuksilla ja yhteensopivuudella uusimman tekniikan kanssa, myös suojata sinua mahdollisilta tietoturva-aukkoilta, jotka on korjattu uusimmissa versioissa.
Pese perunaviipaleet kahdesti vesikulhossa ennen paistamista, jotta niistä irtoaa ylimääräinen tärkkelys. On sen jälkeen tärkeää kuivata ne perusteellisesti ennen paistamista puhtaalla, imukykyisellä keittiöpyyhkeellä ja lopuksi taputella kuiviksi talouspaperilla. Jos paistat pakastettuja viipaleita, öljyä ei tarvitse lisätä, sillä niissä on jo öljyä. Ylimääräinen öljy tekee viipaleista pehmeitä. Jos käytät ”2 in 1 ”(”kaksi yhdessä”) -ominaisuutta (kulho + kiekko) ja kypsennät ruokaa kiekossa, paista viipaleita ruoan kypsymisen ja kiekon poistamisen jälkeen vielä 2–5 minuuttia, jotta niistä tulee rapeita.
Sille on monta mahdollista syytä: • Et ole ehkä käyttänyt oikeaa perunalajiketta. • Perunoita ei pesty ja kuivattu tarpeeksi ennen paistamista ja ne sisältävät vielä liikaa tärkkelystä. • Viiapleet ovat liian paksuja. Leikkaa ne ohuemmiksi. • Et ole käyttänyt tarpeeksi öljyä. Lisää öljyn määrää. • Suodatin on ehkä tukkeutunut. Puhdista suodatin.
Viipaleen koko vaikuttaa siihen, kuinka rapea tai pehmeä siitä tulee. Mitä ohuempia viipaleet ovat, sitä rapeampia niistä tulee, ja päin vastoin, paksummista viipaleista tulee pehmeämpiä sisältä. Voit vaihdella paistoaikaa ja viipaleiden kokoa makumieltymystesi mukaan. Ohut: 8 x 8 mm / Tavallinen: 10 x 10 mm / Paksu: 13 x 13 mm.
Parhaan tuloksen saavutat, kun peset perunat kokonaisina ja viipaloituina runsaassa vedessä, kunnes huuhteluvesi on kirkasta. Tämän avulla tärkkelystä irtoaa mahdollisimman paljon, jolloin viipaleet eivät tartu toisiinsa. Kuivaa viipaleet perusteellisesti kuivalla, imukykyisellä keittiöpyyhkeellä. Viipaleiden pitäisi olla täysin kuivia ennen paistamista.
Olet varmaankin suolannut ruokaa ruoanlaiton aikana. Ruokaan ei saa lisätä suolaa ennen ruoan valmistumista, koska muutoin ActiFry-kulho voi naarmuuntua. Jos mallissa on astia, sen käyttöikää voi pidentää olemalla käyttämättä metallisia keittiövälineitä.
Noudata käyttöohjeen neuvoja laitteen käynnistämisestä, ja tarkista sitten pistorasiasi toiminta liittämällä siihen toinen laite. Jos se ei edelleenkään toimi, älä yritä purkaa tai korjata laitetta itse, vaan vie se valtuutettuun korjaamoon.
Kyllä, se on erittäin monikäyttöinen laite, jota voi käyttää monenlaisten ruokien valmistamiseen. Laitetta voi hyödyntää lukuisissa resepteissä, alkuruoista jälkiruokiin. Sillä voi valmistaa niin rapeita perunaviipaleita, mureaa kanaa kuin jopa hedelmäkakkuja.