Käyttöohjeet ja usein kysytyt kysymykset Masterchef Gourmet
Tehokas ja monipuolinen, tekee ruoanvalmistuksesta helppoa!
Keskeltä reunoille ulottuva kaksinkertainen kierto, joka tuottaa nopeita ja sileitä tuloksia.
Vankat, korkealaatuiset leivontavälineet vaivattomaan leivontaan.
Patentoitu vispilä, jolla voidaan käsitellä pieniäkin määriä - jopa yksittäinen munanvalkuainen.
Ennen kuin käytät laitetta ensimmäistä kertaa, pese kaikki irto-osat lämpimässä astianpesuainevedessä (katso käyttöohjeen puhdistusosio). Huuhtele ja kuivaa. Aseta moottoriyksikkö tasaiselle, puhtaalle ja kuivalle pinnalle. Kytke laitteen virtajohto pistorasiaan.
Noudata käyttöohjeen neuvoja laitteen käynnistämisestä, ja tarkista sitten pistorasiasi toiminta liittämällä siihen toinen laite. Jos se ei edelleenkään toimi, älä yritä purkaa tai korjata laitetta itse, vaan vie se valtuutettuun korjaamoon.
Yleiskone eroaa monitoimikoneesta siten, että sekoittamiseen käytetyt välineet kohdistetaan ruokaan yläpuolella olevan varren kautta, kun taas monitoimikoneessa sekoitusvälineet työstävät ruokaa alapuolelta. Yleiskone on tarkoitettu pääasiassa hiivataikinoiden alustamiseen ja kakkutaikinoiden sekoittamiseen. Monitoimikonekin suoriutuu näistä tehtävistä, muttei yhtä tehokkaasti kuin yleiskone. Jos suunnittelet leivän ja kakkujen leipomista, kannattaa miettiä, kuinka usein tekisit sitä. Jos aiot leipoa usein ja suurempia määriä kerrallaan, yleiskone on parempi valinta. Kannattaa huomioida, että monitoimikone on paljon yleiskonetta pienempi.