Ruokailijoita
Hinta
Vaikeus
Valmistusaika
Kypsennysaika
Pilko pistaasit suurpiirteisesti. Leikkaa juusto ohuiksi suikaleiksi. Marinoi kampasimpukat pienessä määrässä pistaasiöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Sulata voi ja sekoita se öljyyn.
Kostuta filotaikinalevyt voi-öljyseoksella.
Leikkaa kukin filotaikinalevy ympyräksi ja jaa ympyrät kolmeen samankokoiseen osaan. Aseta pieni pistaasi kunkin filotaikinapalan keskelle.
Aseta päälle yksi kampasimpukka ja koristele parmesaanisuikaleilla. Kääri taikinapala nyytiksi kampasimpukan ympärille. Paista aloittaen juuston puolelta. Paista molemmilta puolilta, kunnes nyytit ovat kullankeltaisia.
Tarjoile rucolan tai salaattisekoituksen kera.