Vastustamattomat browniet

Vastustamattomat browniet

Leivonta

  • 2

    Ruokailijoita

  • Halpa

    Hinta

  • Todella helppo

    Vaikeus

  • Valmistusaika

  • Kypsennysaika

Ainekset

  • 20–24 vihreää parsaa
  • 40 g parmesaania kokonaisena
  • 2 cl balsamiviinietikkaa
  • 150 g mansikoita
  • 8 siivua pekonia tai laardia
  • Suolaa ja pippuria

Valmistus

Pese mansikat ja leikkaa ne koosta riippuen kahteen tai neljään osaan.

Pese parsat. Poista pienet lehdet varresta ja siisti päät. Ruskista pekonisiivut paistinpannulla. Poista pekonit pannusta.

Laita pannuun hieman öljyä. Ruskista ja glaseeraa parsat oliiviöljyssä. Kun parsojen kypsyys on al dente, deglaseeraa ne balsamiviinietikassa. Laita lämpö pois päältä. Lisää mansikat sekoittaen hyvin siten, että myös ne ovat kauttaaltaan etikassa.

Laita pekonisiivut lautaselle. Asettele päälle parsat ja mansikat.

Koristele parmesaanilastuilla, sormisuolalla ja pippurilla ja ripottele päälle hieman oliiviöljyä.