Ruokailijoita
Hinta
Vaikeus
Valmistusaika
Kypsennysaika
Sekoita öljy, sitruunamehu, oregano, sitruunankuori, suola, pippuri, paprikajauhe ja valkosipuli isossa kulhossa. Lisää kanapalat seokseen ja sekoita. Pujottele kanapalat 20 cm pitkiin puisiin vartaisiin.
Valitse siipikarjalle tarkoitettu ohjelma ja paina OK. Voitele paistolevyt kevyesti paistospraylla. Kun violetti merkkivalo lakkaa vilkkumasta, laita vartaat grilliin ja sulje kansi.
Kypsennä pienissä erissä, kunnes merkkivalo muuttuu punaiseksi. Tarjoile kanavartaat tsatsikikastikkeen kera.
Vinkit: Tarjoile vartaat keitetyn ja maustetun riisin päällä sekä kreikkalaisen salaatin kera. Voit valmistaa kanasta myös perinteisiä välimerellisiä wrappeja: laita kanapaloja pitaleivälle ja kokoa päälle tsatsikia, pilkottuja tomaatteja, kurkkua ja punasipulia.