Ruokailijoita
Hinta
Vaikeus
Valmistusaika
Kypsennysaika
Vetäytymisaika
Tee kanapaloihin viillot.
Hienonna sipuli ja valkosipuli.
Sekoita sinappi, sitruunamehu ja 2 ruokalusikallista öljyä. Murenna liemikuutio. Lisää kurkuma ja valkosipuli. Mausta.
Aseta kana suureen astiaan ja peitä palat marinadilla. Pane maustumaan jääkaappiin vähintään tunniksi.
Kuumenna uuni 220 asteeseen.
Ota kananpalat esille, puristele neste pois ja paista 40 minuuttia.
Paista sipuli lopussa öljyssä padassa keskilämmöllä.
Lisää sitten loput kastikkeesta veden kanssa ja hauduta. Kun kastike on sakeutunut, lisää kanapalat ja paista 10 minuuttia.
Tarjoile kana riisin kanssa. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.