Juusto-yrttikroketit

Juusto-yrttikroketit

Välipala

  • 4

    Ruokailijoita

  • Halpa

    Hinta

  • Todella helppo

    Vaikeus

  • Valmistusaika

  • Kypsennysaika

Ainekset

  • 1 kg vanhoja perunoita
  • 110 g parmesaaniraastetta
  • 100 g puolikarkeita vehnäjauhoja
  • 1 muna eroteltuna
  • Hyppysellinen suolaa
  • 150 ml maitoa
  • 1 rkl öljyä

Valmistus

Valmista taikina sekoittamalla jauhot ja suola kulhossa.

Tee kuoppa keskelle ja lisää munankeltuainen, maito ja öljy.

Vatkaa hyvin, kunnes seos on tasaista ja kokkareetonta.

Kääntele kovaksi vatkattu valkuainen varovasti joukkoon.

Kuori perunat ja leikkaa ne sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Ripottele päälle parmesaaniraastetta.

Pyörittele taikinassa ja friteeraa 4–5 minuuttia.

Valuta ja tarjoile.