Ruokailijoita
Hinta
Vaikeus
Valmistusaika
Kypsennysaika
Vetäytymisaika
Taputtele pihvit kuiviksi talouspaperiin. Mausta pihvi käyttäen puolet suolasta ja pippurista.
Valitse punaiselle lihalle tarkoitettu ohjelma ja paina OK. Voitele paistolevyt kevyesti paistospraylla. Kun violetti merkkivalo lakkaa vilkkumasta, laita pihvit grilliin ja sulje kansi.
Kypsennä, kunnes merkkivalon väri vastaa haluamaasi kypsyysastetta: keltainen tarkoittaa puoliraakaa, oranssi puolikypsää eli mediumia ja punainen kypsää. Nosta pihvit lautaselle ja kääri folioon. Anna tekeytyä 5 minuutin ajan ennen tarjoilua.
Sulata sillä aikaa voi suuressa tarttumattomassa paistinpannussa keskilämmöllä. Lisää sienet, valkosipuli, timjami sekä loput suolasta ja pippurista. Paista 5 minuutin ajan sekoittaen välillä tai kunnes seos on ruskistunut ja pehmennyt. Sekoita balsamiviinietikka joukkoon. Poista pannu liedeltä ja sekoita persilja joukkoon. Tarjoile pihvit sieniseoksen ja sinihomejuustomurusten kera.
Vinkit: Kuohkea perunamuusi ja pehmeät mutta rapeat vihreät pavut sopivat hyvin lisukkeiksi tähän yksinkertaisen tyylikkääseen ruokalajiin. Naudan sisäfilee on hyvin vähärasvaista ja saattaa kuivua, jos se paistetaan liian kypsäksi. Parhaan tuloksen saat, kun kypsennät pihvit enintään puolikypsiksi (medium).