Ruokailijoita
Hinta
Vaikeus
Valmistusaika
Kypsennysaika
Kypsennä farfalle-pasta suolatussa vedessä, kunnes sen kypsyys on al dente. Kaada vesi pois ja lisää ruokalusikallinen oliiviöljyä. Sekoita ja siirrä sivuun odottamaan.
Kuumenna uuni 220 asteeseen.
Puolita kirsikkatomaatit. Hienonna basilika.
Sekoita kulhossa kirsikkatomaatit, basilika, raastettu sitruunankuori ja pinjansiemenet.
Lisää ruokalusikallinen oliiviöljyä, mausta ja jaa minimuotteihin.
Leikkaa fetajuusto suuriksi kuutioiksi ja aseta ne kirsikkatomaattien päälle.
Aseta kannet muottien päälle ja paista 20 minuuttia.
Ota muotit pois uunista ja poista kannet. Lisää pasta, sekoita ja tarjoile välittömästi.